onsdag morgon

Samhällen är strax slut, och jag har skrivit en sammanfattning om socialismen. Jag vet att man borde intressera sig för sånt här,  det lär väl vara nyttigt i framtiden, men jag ser verkligen inte det intressanta i det. Mycket av allt det här tycker jag verkar vara rent nonsens.
Jag har helt plötsligt börjat sova helt värdelöst på nätterna, jag är trött och sleten på dagarna och det spelar ingne roll vad jag gör. Varför?! Det var inga problem med min sömn innan om man säger så (a) jag tycker det är onödigt att det ska bli så nu då. Det gör även att jag drömmer hur mycket som helst, och senast inatt drömde jag att jag blev huggen av en diamantskallerorm (en av världens giftigaste ormar, du dör inom en halvtimma om du inte får motgift), i mitt egna rum dessutom! Just den delen var inte så rolig men jag har fortfarande i färskt minne hur jag såg ut när jag hade svullnat upp i ansiktet efteråt,  hahahahaha! Sen sprang jag ner till  mamma med det där härliga ansikitet och talade om vad som hade hänt, och vet ni vad jag fick för svar???? "Drick lite oboy, det hjälper nog ska du se :)" Tack för den mamma! ;)


Kommentarer
Postat av: sandra

haha nä du har inte haft nå problem med sömnen;) men jag har samma här, sover jättedåligt! :S läskit med ormar och skit.. men klever kommentar av mor din:D

2009-02-18 @ 12:50:29
URL: http://sandrasiljeholm.blogg.se/
Postat av: Frida A

hahaha, definitivt inte! därför blir jag så besviken nu när de väl krånglar ;) hahaha typiskt att just hon säger något sånt i en dröm ;)

2009-02-18 @ 13:46:49
URL: http://anderssonfrida.blogg.se/
Postat av: waffe

Hahaha det vet du väl att Oboy fixar allt!!

2009-02-19 @ 23:34:14
Postat av: Frida A

ja säkert ;)

2009-02-22 @ 22:51:43
URL: http://anderssonfrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0