Lov!

Dags för lov ;d jag tror dock ni får va utan uppdatering här under det, då det fortfarande inte funkar hemma. Take care!

- Frida♥

Fredag förmiddag

Snart är det äntligen lov! Vi slutar dessutom tidigt idag, vilket gör saken ännu bättre. Dock har vi bad innan, och det är inte så lockande om jag får säga det själv.. Men men, that's life! Imon åker äntligen pappa och Fidde hem från Jämtland, och med sig har dom älskade Sandra♥  . Jej, jag längtar!!:)
Jag berättade för Monika om det här, och hennes kommentar blev  "åh, det är så typiskt dig att va kompis med någon där uppifrån :D"  och hennes förklaring om VARFÖR tyckte jag va gullig, haha :)


- Frida ♥





jag fattar inte..

Som vanligt fattar jag inte vad problemet är?! Hemma igår funkade det jättebra att gå in på min blogg fram och tillbaka, tills att jag loggade ut, sen funkade absolut ingen inloggning alls! Bilddagboken, bloggen, min mail, dexter, INGENTING funkade... Det laddade som det ska när man loggar in, och uppdaterades, men när det uppdaterats klart så hamnade jag bara på startsidan där jag ska logga in igen, men om andra kollade så var jag ändå online?????? Det funkade inte i morse heller när jag provade hemma, men här i skolan funkar det precis som det ska! Är det internetet det är fel på eller vafan är de frågan om? hmmpf.. 

Beyonce - If i were a boy

    F♥



M uppdaterar

Hjälpte o-high-techa Frida att se om det gick logga in på hennes blogg. Och visst gick det fint, från min data då - inte hennes. Men så när jag ändå är inloggad här tänkte jag att jag skulle passa på att skriva ett litet (smyg)inlägg och uppdatera er om att det inte funkar för henne, så nu vet ni det, haha!

Tack och hej// Monika ♥

Känns bra!

Nu har jag just framstått som klassens största rasist... Det värsta är att det inte är så farligt egentligen! :o Känns bra, mycket bra! Eller inte..  Men men. Vi har engelskaprov sen, det är bättre att lägga energin på de än att ångra sig :) Jag tror att det går bra, eller det känns som om det borde göra det just nu iaf :) Nu är det dags för historia!


-F



Tekniskt jävla skräp..

Datorer för övrigt driver mig till vansinne just nu. Min stationära hemma lever ett eget liv och funkar inte som den ska IGEN (!!!)  och denna bärbara hänger sig, och matar inte ut skivor som den ska och blablabla. VARFÖR ska alla mina tekniska grejer bli såna? Och jag menar verkligen ALLA. Varför kan dom inte bara bete sig som dom borde utan alla dessa jävla problem? Jag är väldigt glad att jag har en mamma som praktiskt taget alltid på ett eller annat sätt ALLTID lyckas lösa dom. She's the best!

Nej nu ska jag rycka upp mig och bli positiv igen.


strax dags för fadderföretaget

Japp, om vi nu får tag i Mathias eller vad han nu hette så ska vi iväg till plastunion för att presentera oss och greja snart. Enda nackdelen är att jag tror de har lunch just nu, så jag vet inte hur vi ska göra med bussar och grejer, men det löser sig säkert.
I fredags var vi ett gäng tjejer i Värnamo och åt för att fira Frida. Det var kanontrevligt, och det var längesen jag skrattade så som jag gjorde då! Dock blev jag rätt bra trött den sista timmen och det resulterade i att jag nästan ramlade av stolen, haha. Sen i lördags gick jag till stallet, och fick stressa som en galning för att hinna bli klar sen innan vi åkte till Albin på förfest. Inte en enda människa mer än Albin och Andreas kände jag igen, men det var bara trevligt! Sen åkte vi till kullaberg. Det var kanske inte så kul som jag hade hoppats på, men de va trevligt ändå! 
                                   
 
                                     


-F♥

åååååååååh!

Jag är så avundsjuk på Moa och Monika! De ska åka till Göteborg och julhandla under en helg 2:a advent. Tänk att få bo på ett mysigt hotell, att gå på Liseberg med alla mysiga ljusslingor och tomteland och grejer och allt vad det är där, och kunna julhandla i stan och bara gå runt och mysa! MAMMA!? Visst låter det väääldigt lockande? :) Jag vill, jag vill, JAG VILL! För övrigt vill jag ha allt som har med julen att göra. Julmusik, lussekatter, pepparkakor, värmeljus överallt, lyktor, mörkt ute, snö på marken, julklappar, tomtar, doften av julbak, EN GRAN, adventsstjärnor, ja allt! Det är nog det mysigaste på hela året. :) Låt tiden gå fort för guds skull!!


-F ♥

ännu en torsdag..

Veckorna går sanslöst fort! Nästan för fort! Men i alla fall, slutar tidigt idag, åker till AMV och äter och åker sen och köper jeans ;D Jag vill sluta på en gång, för jag är hungrig! Matsalen har faktiskt fått in fil och flingor nu så nu kan man ju äta så man blir lite mätt på lunchen i alla fall!
Imon kväll åker nästan alla tjejer i klassen till Värnamo för att äta god mat och fira Fridas födelsedag! Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Grattis till henne idag för övrigt :) Jag måste verkligen göra om min blogg, eller åtminstone designen! Finns det någon vänlig människa som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig? För jag fattar absolut ingenting av hur man gör. Eller väldigt lite åtminstone. Hör av dig så vore det snällt! :)



-F



Englishtime!

Yes, that's what we have right now. Men den tar snart slut, så är det bara musiken kvar, i två timmar.. Med hp.. Jippi! Förhoppningsvis blir det VETTIGT indelade grupper idag. Och förhoppningsvis slipper vi xylofonspelandet. En gång i tiden för inte alls längesen faktiskt, tyckte jag musik var bland dom bästa ämnena på hela schemat. Jag har totalt ändrat inställning nu och det känns som om det blir rätt skönt när den är slut. Det gör otroligt mycket om man är i en grupp tillsammans med en lärare där alla kommer överens och har kul ihop, än om fyra, kanske fem verkligen försöker och vill något, och resterande 15 ger fullständigt fan i vad som händer och sker och gör allt för att provocera alla andra. Sånt gör mig bara förbannad. Men i alla fall, mina nycklar ligger fortfarande kvar hemma hos Sofia, så jag vet inte hur jag ska gööra efter skolan sen, om jag ska åka hem och invänta min kära mor eller far, eller om jag ska till AMV. Time will tell. Förmodligen hämtar vi väl dom när jag och mamma åker och köper nya osöndriga jeans imon ;D
På lördag blir det kullaberg sen, och ja, jag ser fram emot det som fan faktiskt! De ska bli skitkul :)   SANDRA! SNART SÅ! ;D



- F




jag säger så de!

Vi hade tyska nyss, och vi skulle översätta en text en och en högt för klassen, och givetvis blev jag vald att översätta till svenska.
F- Jag tycker det är roligt att grundskolan är från första till nionde klass.
L- Nej nu hittade du ju på.
F- Japp, det gjorde jag, överlåt översättningen åt någon annan som kan istället!

Det är tur att man inte är  blyg, haha..


-F




:)

ey, detta är min bror och jag älskar honom!  :)

    

Bowling

Ikväll ska jag till Sofiiiiia, och ta det ganska lugnt för en gångs skull, tror jag iaf. Eller vi ska bowlan några stycken, så det kanske inte blir så lugnt ändå. Det ska iaf bli jävligt kul, trots att jag kastar kloten och fastnar överallt och är allmänt kass, haha! ;)  Jag tänker i alla fall ta med mig kameran, så det kanske blir lite trevliga bilder från ikväll i nästa inlägg! :)
Ha det bra ikväll, och ta de lugnt! För det tänker jag göra :)



- F



iiiiiiiiiwh!

Jag hade ingenting att göra för en stund sedan så jag tittade runt på olika sidor, och sen hittade jag till en sida med raggningsrepliker, och den första som kom upp var "Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla så jag kan få ta emot dig åtminstone?"   Den tyckte jag var söt! hihi. :)



Hello you! :)

Just nu sitter jag och lyssnar på Hallelujah med Rufus Wainwright, och det får mig att längta så extremt efter jul och snö! Det är så mysigt :)
Vi fikade innan, och jag vågade aldrig smaka på de jag bakade igår, men det gick hem hos alla så det var nog gott i mer än min mun. Sen så hittade jag ju ingen liten låda att lägga dom i till idag, så jag fyllde en stor istället, så de finns många kvar, haha. ;D Basketen idag, eller ja, hela idrottslektionen tog verkligen kål på mig. Visserligen är väl det meningen kanske, men orken är rätt.. dålig nu om man säger så. Det ska bli skönt att komma hem och slänga sig i soffan med en filt och något att äta och göra absolut ingenting! Mamma och pappa är på någon utbildningsgrej med pappas företag hela dagen idag, så jag vet inte när dom kommer hem faktiskt. Jag är lite avundsjuk på att dom är på Hestraviken och har fått äta både frukostbuffé och lunch där...... Det är lite annat än en sketen macka minsann!  Men men, that's life :) 
Ha det bra!


- F




jag kan!

Jag har bakat, jag har bakat, jag har faktiskt bakat! Yehoo, jag kan faktiskt även jag ;)


-FRIDA


Information och layout

Vi håller på med ett bildspel på tio sidor ungefär där vi ska presentera oss själva, vår familj, vad vi gör på fritiden och en massa såna saker. Jag har fått ihop fem sidor än så länge. Jag har alltså hälften kvar och min fantasi är redan slut, det är katastrof. Precis så här var det när jag skulle skriva "boken om mig själv" i nian också! Hua..



Höstkvällar

Höstkvällar är underskattade! Jag var ute och gick med mamma innan, och när solen lyser och löven ligger på marken är det otroligt mysigt ute! Mer höstsol och färgglada löv åt folket! 
Nej, back to reality. Jag förstår på allvar inte hur en del folk orkar? Vad är det för fel med att bete sig som vettigt folk, att bete sig lite vuxet och inte som åttaåringar som precis kommit in i trotsåldern? Det är för mig en gåta. Sen en sak till, som jag nästan tycker är en principsak. Tänk er scenariot att två personer av utländskt ursprung sitter och stirrar på en annan person, en av dom säger något till den andra och båda skrattar högt. Bara det gör en irriterad, men ännu värre, de pratar sitt egna språk som ingen annan än dom förstår. Att veta att dom sitter och snackar om en, men väljer sitt språk för att få uppmärksamheten men för att ändå kunna vara "privata" det tycker jag är kasst. Väljer man att bo här får man anpassa sig också, vi är i Sverige nu, och i Sverige pratar man svenska, punkt.
Det var något mer jag tänker skriva, men jag blev så uppslukad av allt det här så jag glömde bort det, det får bli en annan gång helt enkelt. Ha det bra! :)



-F  




inte riktigt lönt..

Att sluta tidigare för att hinna till tandläkaren var rätt skönt, men själva tandläkarbesöket kan jag ju inte påstå va lönt! Jag gick dit, fick ta av mig örhängena och sen skulle dom ta en bild med en maskin som snurrar runt hela huvudet, för att se hur det går för mina visdomständer. Den proceduren tog ungefär 2 minuter, och sen fick jag gå ut och sätta mig och vänta i tio minuter till för att se så att bilden blev okej. Sen gick jag tillbaka till AMV och väntade på att pappa skulle åka hem. :)
Vi hade ju som sagt sovmorgon idag, vi började inte förrän tjugo över tio. Det var faktiskt riktigt skönt! Sen att jag ändå oavsett tid är superkass på att ta mig ur sängen är en annan sak... Pappa kom i alla fall ungefär en halvtimma efter att jag gick upp (!) och körde mig till skolan, han är snäll :) och jo mamma! jag hann faktiskt äta frukost.  Nehe, nu kanske jag borde ägna denna lediga tid åt att läsa till naturkunskapen vi har sen, istället för att sitta här!



-F




kalllllt

Det är kallt som attan på morgonarna numera! Det är nästan dags att börja använda vantar och halsduk igen. Fast det är ganska mysigt med höst, så länge solen lyser åtminstone. :) För övrigt slutar jag vid två idag, och ska till tandläkaren sen. Vi får välan se hur det går med det. Imon har vi dessutom sovmorgon, jippi! Halva tyskagruppen ska ha det provet vi hade förra veckan, så vi slipper båda två tyskalektionerna, vilket gör att vi börjar tjugo över tio :)



-F




god morgon!

Eller jag kanske ska säga god middag åtminstone. Var på ågatan och hade trevligt igår, och för en gångs skull kom jag i säng ganska tidigt (!) vilket var rätt välbehövt efter veckans extremt dåliga sömn :)  Nu väntar jag på att Sofia ska komma till stallet, så jag kan gå ner dit en sväng och säga hej till min älskade Cantus. Han är verkligen bäst! Senare väntar badtunnan hos Linda och Bascha, jippi! :D :D



-F



Mr. Rock'n Roll

Amy Macdonald har gjort mycket bra musik faktiskt. Medryckande sådan!
En sak jag har tänkt på är att väldigt många alltid säger att jag jämt är glad, något som jag har inte har brytt mig så mycket om utan bara pratat bort. Nu har jag dessutom fått oväntade bildbevis på det från andra, så jag antar att jag får ge mig, haha! :)


   


-F




hemma!

Nu är vi äntligen hemma igen. Jag är stelfrusen, och hungrig höll jag på att säg, men jag ångrar mig. Jag är proppmätt! Så mycket jag har ätit idag har jag nog inte ätit på en hel skolveckas dagar sammanlagt under denna terminen. Men men, fisket var väldigt trevligt iaf - as usual. Det kanske låter konstigt att jag trivs i ett sånt sällskap med bara killar och äldre gubbar, men nej. Det är faktiskt så att jag trivs, och inte så lite heller! Det händer alltid något oväntat och extremt roligt när man umgås med dom, hahaha!
Fredag imon känns kanon, för en gångs skull. Man har ju hela helgen framför sig! Imon kväll blir det förmodligen lugnt, jag kanske går till stallet en sväng. Och på lördag kväll blir det badtunna hos grannarna :D   I want Saturday!


                                    
    


- F



time to leave!

Nu åker vi iväg och fiskar! :D 

Jag har tänkt till!

Vi har engelska och jag sitter och lyssnar på Faith Hill just nu. Tro det eller ej, men jag har faktiskt tänkt till lite. Countrymusik är något man måste lyssna igenom några gånger för att gilla det. Det låter väldigt sällan som all denna radiopop som har en likadan melodi i tre minuter som fastnar i hjärnan. Istället koncentrerar dom sig på en vettig text som verkligen säger något, som gör att man får koncentrera sig på själva texten, och till slut så smälter text och melodi ihop och blir bra. Det gör ju att en sådan låt håller bra mycket längre då man måste lyssna ut både text och melodi innan man blir trött på den. Eller har jag fel?
  " a Mississippi girl don't change her ways just because everybody knows her name! "



-F





RSS 2.0