1:a advent!

Dagen har varit ganska seg faktiskt! Och jag har ont i halsen. Jag och mamma åkte till Värnamo i brist på annat. Jag hittade i alla fall en klänning till nyår som jag får i julklapp, jippi!:D
Dagen i morgon blir ganska.. Lugn tror jag? Först är det lucia-övning på morgonen, sen idrott, matte och lunch. Sen är det företagsekonomi, där vi bara ska säga hej och egentligen åka iväg till fadderföretagen. Men samtidigt klockan ett ska jag och Stephanie infinna oss på ett elevrådsmöte som inkluderar alla elevrådsledamöter inklusive balkommittén för information och frågor. Hur ska vi få ihop det?! Time will tell, I guess..




friday night!

Nej, riktigt natt är det väl kanske inte än. Men snart så! Det var faktiskt en mysig morgon i skolan idag! Vi hade fått ljusstakar och en med fyra riktiga ljus i, så det märks att det börjar gå mot jul. Jag gjorde även mitt matteprov innan idag och det gick, eller nej jag vågar inte säga något för det blir det alltid tvärtom. Men det KÄNDES bra i alla fall.. Sen hade vi idrott, och för första gången på riktigt länge fick jag riktigt jäkla ont i knät! Det är hopplöst, jag vet inte vad jag ska göra med det. Det funkar relativt bra i vanliga fall på idrott och grejer, men när det kommer till att springa så känns det som om jag får tusentals knivar instuckna och utdragna i knät varje gång jag trampar ner. Blä!
Jag och mamma var även och beställde tyg och grejer till min klänning! Jag har hakat på Moa och Monika och ska göra mig en egen klänning nu framöver. Det ska faktiskt bli kul och jag är riktigt nöjd över att jag hittade just det tyget jag ville ha! :)


Jag har varit duktig och satt upp en ljusstake ute vid tv.n idag också! Bilden.. Blev en aning missvisande mörk, och elementet fick helt plötsligt väldigt mycket uppmärksamhet, men strunt i det!:D

EN UPDATE FÖRRESTEN! Är det mer än jag som är allergisk mot Carola?! Varför måste hennes falska leenden och jag-kastar-en-släng-kyss-på-dig-bara-för-att-du-är-så-bra vara med i tv?!?!?! BU!

FA'♣


update!

Karin hade glömt göra mitt och Josefines prov, så det blir imon istället, jeeeej! :D


prov

Matteprov på g! Håll tummarna för mig! Eller nej, håll varenda finger, för det lär behövas... Jag fattar inte varför jag alltid ska ha såna jävla problem med att göra matteprov. Christian hjälpte mig en del igår, och hans kommentar om matte var att "det är logiskt!" Nej? Var är det logiskt? Inte någonstans! Åtminstone kopplar inte min hjärna ihop massa siffror med logiskt.. Varför ska jag behöva straffas med en osmart hjärna?!



hjärnspöken..

det här är tydligen den söta varelsen som ska leva i mitt huvud! det ger ju en och annan vettig förklaring till varför min hjärna inte alltid funkar som den ska, och verkar sätta igång lågenergilägen ibland! ;)




goodness gracious great balls of fire!

Tom Cruise är snygg i Top Gun!!!



"du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge"

Min träningsvärk som jag hade förberett mig för kom på ett helt oväntat ställe. Inte i benen (dom är bara en aning .. avslagna?) och inte i rumpan heller. Den sitter nämligen i axlarna och går upp på båda sidorna av halsen?! Vad i hela friden har jag gjort som gjorde att det blev så? Så mycket spände jag mig väl ändå inte? Men i alla fall, hellre där än i benen!
Denna helgen har varit roligast på länge, jag trivs så jäkla bra i "såna här" sällskap. När de flesta hade gått och lägga sig i lördags fick vi ett ryck vi som satt kvar vid köksbordet. Vi hittade farfars gamla bandspelare bakom tv:n med ett gammalt inspelat band med namnet "buggmusik från -94" Den ställde vi sedan på golvet vid köksbänken och vred upp på full volym! Det slutade med att dom flesta satt och sjöng, och ju längre tiden gick, desto mer tävling i vem som skrek högst blev det, haha! :D  Vi diskuterade även det här med att ragga på krogen. Det blev ett hett samtalsämne med många olika åsikter, men en norrlänning som var med där kom ändå med den bästa kommentaren! "att ragga på krogen är ungefär det samma som att äta ur en aladdinask. Dom goaste går alltid åt innan man hinner dit och till slut finns bara dom spritfyllda äcklena i hörnen kvar!" Jag tror aldrig jag skrattat så mycket under en helg som jag lyckats med nu! :)

-Frida' :)



Monday!

Jahopp, då har helgen gått också. Det var en kanonhelg med mycket trevligt folk, väldigt mycket skratt och alldeles för lite sömn! Mer i detalj får komma en annan gång för jag orkar inte det nu. Jag har för övrigt precis kommit hem från spinningen med Ulrika.. Hua, jag kommer ha träningsvärk imon, det är en sak som är säker! men det var faktiskt roligare än jag trodde :) därför bokade vi oss för nästa vecka också, haha!

F :)



äntligen!

Nu är det snart heeeelg! :) allra helst skulle jag vilja hem på en enda gång! Det blir full fart när mamma väl hämtat mig. Först ska jag äta, sen måste jag packa och svida om, och sen bär det iväg till Dannäs. Så här taggad för jakt har jag inte varit på länge! :) Det ska bli riktigt kul. Vädret är kanon dessutom, kallt men soligt, så nu vädergud, nu är det dags för snö! :D
Vi hade bland annat pingis på idrotten idag, det är en fisig sport tycker jag. Mestadels bara för att jag är totalt superkass på pingis, men ändå. Jag är kass på alla bollsporter, förutom möjligtvis innebandy. Sedan som fys skulle vi dansa, japp ni läste rätt, DANSA oss igenom gympsalen, och tillbaka. I vanliga fall brukar vi göra situps, armhävningar, rygglyft och allt det där skräpet, så de va lite skillnad måste jag säga! Dock var fick man inte riktigt samma partystämning som krävs för att det ska bli riktigt kul, men det blev en del skratt ändå! ;)




insider

Det går på tv just nu. Dagens stora ämne är hur lätt äldre män raggar upp unga tjejer på internet och erbjuder sprit och pengar i utbyte mot sexuella grejer. Det är riktigt jävla äckligt rent ut sagt, vad är de för fel på såna män?? Med i programmet, intervjuad är dessutom Alexandramannen, en utländsk sliskig gubbe som är dömd för att han våldtagit och betalat för såna grejer med flera hundra tjejer. Och vet ni vad hans åsikt var om att han är dömd?
"Fine, jag är dömd, inga problem! Men jag skäms inte för vad jag har gjort."

SKÄMS INTE? DU BORDE BLI DÖDSDÖMD DITT ÄCKEL!!!!!!! Nästa grej  han går på och säger är att han borde skrivit en bok om hur man gör för att få tag på tjejer, för hade han gjort det hade han blivit miljonär på kuppen. ASGALGMAG, jag blir galen på sånt!



Wednesday!:)

Det har varit en lugn dag idag, ganska skönt faktiskt. Det bästa av allt är att vi inte har några läxor!  Jag har istället varit lite snäll och strykt en av mina egna jaktskjortor, samt tre stycken av min kära brors skjortor. Bra jobbat Frida!
Jag spelade trummor på musiken idag, och det märktes att det var ett tag sen jag gjorde det! Satan i gatan va koncentrerad man måste va på att hålla takten! Det som är svårast är att ALLA ska kunna hålla takten och spela vettigt tillsammans. Det kanske går bra lagom till att kursen är slut, vem vet?
Hahaha, Therése är rolig, jisses vad jag känner igen mig! ;)  "hmmpf!"..

FRIIIIIIDA♥



good;D

Sådärja, nu var stallet klart för idag, och jag har äntligen städat mina rum, vi har inga läxor och allt är frid och fröjd, kan det bli bättre än så?!;) Eller jo, en varm dusch på det så!
Sofia ringde nyss och frågade om vi ville ha en kattunge.. JA JA JA JA! Men nä :(   vi har redan tre helt överaktiva katter och den lilla kattungen skulle förmodligen bli ihjälbeten av de dominanta fruntimmret till mamma vi har. Jag önskar att katterna alltid kunde va små och söta! Det hade varit det ultimata :)



let it snow, let it snow, let it snow!

Ge mig några grader kallare till så ligger snön kanske kvar nästa gång! Jag vill ha snö nu :) Eller det är lagom att det kommer till första advent åtminstone!  Jag lääääängtar efter jul!
Vi skrev tyskaprov i förmiddags och det var inte riktigt vad man hade tänkt sig kanske. Det kom en dam och frågade om vi hade Agneta och sa att vi skulle följa med henne ner till samlingssalen i så fall. Vi skulle skriva vårat prov tillsammans med de andra två tyskaklasserna för steg tre! Det var visserligen no big deal, men när vi sedan fick se provet blev jag helt chockad. Vad är det för prov egentligen?! Hur ska man kunna komma ihåg femtio glosor med rätt artikel i huvudet, komma ihåg exakt allt man ska göra för att ändra ett verb till imperfektform? Hur räknar hon med att vi ska kunna översätta tjugo meningar exakt i rätt form, med orden i rätt följd och med exakt rätt stavning? Minsta lilla fel så räknas ingenting av det man skrivit! Vi är inga experter på tyska, vi håller fortfarande på att lära oss! Det värsta är att INGEN kände att man hade fått uppgifter om vad det var vi skulle öva på. All information var helt luddig. Jag brukar inte bry mig speciellt mycket om hur ett språkprov är utformat, för dom har fram tills nu varit helt kanon, eller jag syftar mest på högstadiets tyskaprov, men i alla fall. Det har blivit en sådan djupdykning! Jag är besviken..  Men vi får väl se vad som händer. Det får bli som det blir! :)
Sedan måste jag hem och "göra" stallet, och helst städa, men för att jag ska städa så.. Krävs det ett ryck som kommer ganska sällan. Jag har visserligen inget annat för mig så jag kan lika väl göra något vettigt av tiden. Hmm..





today

Dagarna går sanslöst fort! Men jag tror faktiskt att jag har lyckats rätt bra med dagen. Företagsekonomiprovet gick bra faktiskt och att stå framme och hålla tal inför folk var mycket roligare än jag hade föreställt mig faktiskt! De flesta som känner mig vet jag, uhm.. väldigt gärna pratar! Det gjorde det hela ganska mycket lättare kan jag ju säg! Jag tror jag börjar bli sjuk faktiskt. Ulrika har fått med mig på spinning nästa veckan, och Moa har fått mig att följa med och simma. Det är inte illa för att vara jag faktiskt!
Nu tänker jag ta tag i denna hemska tyska med konstiga ändelser och ord, och ääääääääta! :) Jag vill ha helg för övrigt!


Jag tycker denna bilden är väldigt söt! hahaha

Andersson♥


bra start på en måndag

Håltimma! Något ljus finns det på denna dagen i alla fall :) Sen har vi bad, och företagsekonomiprov, och så ska vi hålla tal. Och ha matte på det. Känns lockande, jättelockande.



där igen!

Nu blev de tså igen. Filmer som är bra, med sorgliga slut, Frida lipar. Ladder 49 var riktigt bra faktiskt. Men hua, varför kan man inte göra filmer med bra slut? Där folk inte behöver dö? :/



En lördag

Jag vaknade törstig och extremt seg sen i fredags, gick till stallet och var ute en sväng med Sofia och Ulrika. Ulrika har nu övertalat mig att följa med henne på spinning (?!) haha. Vi får väl se hur det går.. Sen va vi i Värnamo och bowlade senare på kvällen. Tro det eller ej, men jag kom faktiskt tvåa sista omgången! Och näst sist allt som allt, haha.. Jag är rent ut sagt skitkass på bowling! Och så typiskt, min första strike på EVIGHETER räknades inte, för där fanns någon sån där gräns för övertramp. Jag var helt överlycklig och när jag vände mig om så skrek alla FAIL.. Hmmpf! Elakt. Någon sån grej fanns aldrig i Gislaved! Äsch, det går bättre nästa gång. Tror jag..
Nu ska jag äntligen iväg på julmarknad! iiiwh! Ja jag vet, det kanske är lite tidigt, men ändå :D Det ska börjas i tid!
Jag har för övrigt varken bilder sen igår eller i fredags, vi får väl se om de dyker upp sen någon gång..

FRIDA'♥



kapsylöppnare!

Det är konstigt, VARENDA gång funkar det alltid att imponera på någon ny med att öppna kapsyler med en snusdosa. Jag fattar inte riktigt varför? Det spelar väl ingen roll att jag är tjej?;) hahaha, jävligt nöjd blir jag i alla fall! ;D



just live your life!

Idag är jag glad igen ;D Vi hade dans på idrotten och ja.. Vals och foxtrott är väl inte min starka sida, jag räknar, det gör oftast inte killarna så det blir nästan alltid jag som styr efter ett tag istället, och då blir de feeeeeel. Men sen hade vi bugg och det tycker jag är helt sanslöst kul! Jag älskar det! Det hade varit jättekul att kunna det ORDENTLIGT faktiskt..
Men ja ja :) Det blev inga små söta missödeni matsalen idag, och det är jag också glad över.
Sen litteraturhistorian.. Jag har ingen aning om hur det gick, bra förhoppningsvis, men det var nog ett av dom mest invecklade? prov jag någonsin haft. En massa konstiga tilläggsfrågor till huvudfrågan och saker hon sagt att man egentligen inte ens skulle kunna som tog upp nästan en tredjedel av provet. Det är lite dåligt faktiskt, men nu har man åtminstone lärt sig det till nästa gång!


Moa, Jackie, Monika och en rätt bra trött jag :) saknar en bild på Josefine bara!


Uppdatering! Jag hittade mig en bild på Jos också!;)

FRIIIIIIIDA♥



jo

Jag har faktiskt lugnat ner mig en aning nu, lite lagom sent. Men jag blir som en jävla kaktus när sånt som hände idag händer, usch och smuts och fy!
Just nu sitter jag och pluggar litteraturhistoria, eller läser igenom det i alla fall. Det är nog det tråkigaste ämnet jag någonsin varit med om nästan! Där finns två olika historier som praktiskt taget handlar om samma sak, historian om Gilgamesh och Noas ark. Vad är vitsen med det? Ja de vet då inte jag. Sen är de något vajsing med Telias nätverk, eller vad det nu är, så ingen telefon funkar heller.. Tråkigt!
För övrigt får vi ta och gratulera Crille till körkortet också! :D:D



JAG ÄR FÖRBANNAD!

Jag är riktigt förbannad. Slagsmål i matsalen? Tack men nej tack. Det var dock jääävligt nära. VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ER EGENTLIGEN??????! Ut ur vårt land så vi slipper se er!!!!! :@:@:@:@:@:@:@:@
Och mamma? Jag slog faktiskt inte.....



Jeff Dunham!

Folk borde titta mer på honom!! Han är roooooolig ;D



sjuk!

Sjuk och sjuk, jag har mått illa hela natten, och gör det fortfarande! Därför har jag varit hemma idag.. Lite smådrygt, men men! Jag har precis tittat klart på Mamma Mia, och du har rätt Sandra.. Den är jättebra! Jag vill också kunna sjunga såååååå! En timma och fyrtiofem minuter kändes från början som om det var rätt lång tid, jag är inte så haj på att kolla på långa filmer, men det var absolut ingenting! :) Se den!

-F'♥



if there's lessons to be learned..

Jag är precis klar med mitt arbete om kärnkraft, så är det någon som undrar något om det så kan ni fråga mig för nu är jag expert på det! Haha, nä, tveksamt. Men lite har jag lärt mig i alla fall :)
Josefine talade så vänligt om för mig innan att jag är väldigt kittlig, det hade jag absolut ingen aning om! Definitivt inte! Jag är sanslöst kittlig, hela tiden, jämt! Och det är lite jobbigt faktiskt, för tydligen är det väldigt kul att kittla mig. Jag har dock utvecklat en välfungerande teknik för att slippa händer  i sidan. Man får använda det man har, och det man kan, och i mitt fall blir det armbågen! Den är stenhård ;) och tro mig, det funkar varje gång!


Friiiiiida♥



insane!

Är det någon mer än jag som lyssnar på Godsmack ibland? Hmm, får jag gissa så är de kanske inte så jättemånga av er läsare som gör det, men  i alla fall :)  Deras sångare i bandet är minst lika grym som trummisen på att spela trummor! Du kan se videon på när trummisen och sångare tillsammans här. Haha, jag älskar bra trumsolon, och en sån låt till som är så grymt bra, som jag aldrig tröttnar på är Crimson tide and deep blue sea med Nightwish. I love it!



vissa har tur!

Och idag blev det eleverna på gärdet! ;) Strömavbrott som gjorde att alla lektioner efter lunch blev inställda, kunde inte blivit bättre! Visserligen tänker jag ägna den mesta av tiden just nu åt att plugga, men ändå. Bättre att göra det hemma i lugn och ro känns det som just nu i alla fall. :)

FRIDA♥



sjukt..

"Har du någon gång betalat ett söndrigt bord med oralsex?" Det är bara en av dom sjuka frågorna som är med i Sanningens ögonblick. Och då har hon inte ens kommit över nivån till 25 000.. Varför vill man va med i tv och förnedra sig så? Är det värt dom få pengarna? Eller okej, det blir ganska mycket pengar om man kommer till slutet, men ändå. Nej, jag skulle aldrig någonsin få för mig att vara med i något sånt där program!



summertime!

Jag sitter just nu och tittar på Ensam mamma söker och min längtan efter sommar kom som om jag hade tryckt på en knapp! Den är nästan värre än min längtan efter jul.. Varma sommardagar, stranden, glass, soooooool, bada, fest, sommarmusik och jag vet inte allt! Ge mig!
För övrigt sitter jag och håller på att försöka lära mig mitt tal praktiskt taget utantill just nu, det går sisådär måste jag säga, men det blir nog bra när det väl kommer till krita! Vi har dessutom företagsekonomiprov imon! Det kommer bli en riktig helvetesvecka denna veckan.. Vi får välan se huruvida jag överlever eller inte! Haha.



F♥



pictures of you

Helt plötsligt fick låten Pictures of you med The Last Goodnight en helt ny innebörd! Har ni sett Picture This fattar ni varför. Synd att den va lite barnslig bara, annars va den bra! :)



Lördag!

Jaha, idag va jag i stallet en sväng med Sofia, de va faktiskt väldigt skönt att komma ut! Sen gick jag hem, och väldigt lägligt så gick Pearl Harbor på tv, så jävla bra är den! Men jag är helt hopplös. Jag lipar till VARENDA film som är lite känslosam. Jag hatar det! :O  Typ, The Notebook, den är så jättefin, men ja.. Nä usch.. :) Jag klippte mig för övrigt igår :D:D Det blev kort! Missförstå mig inte, inte kort som i väldigtkortnästaningethuvudpåallskort, utan.. Bara kort, haha! Det blev bra tycker jag! Ha en trevlig kväll, för det tänker jag ha! :)





jag är nöjd!

Lars åkte ÄNTLIGEN ut ur Idol, många program för sent, men men. Nu slipper vi honom åtminstone. Det sjuka är att han egentligen är grym på att sjunga, men ändå höll på som han gjorde? Jaja, det finns dumma människor och det finns vettiga människor, jag tror han tillhörde den förstnämnda kategorin. För övrigt har jag umgåtts med Sofia ikväll, och de va faktiskt trevligt! :) Vi skulle börja laga mat, och mitt i alltihopa smäller vår ugn till, och det blir ett jäkla disco med lamporna inuti. Vi har numera ingen ugn längre kan jag ju säg :) Så jag fick den smarta snilleblixten att långa neighbours ugn! Så vi knatade ner med maten dit och gjorde klart den där, och åkte hem och åt den sen igen, haha! Det gick faktiskt bra det med, och det blev jättagott :) Under tiden vi väntade på maten i ugnen satt vi och tittade på lite gamla bilder och filmsnuttar sen kräftskivor och grejer, och min farbror är verkligen klockren! "fjårton fjårton, nu går det som en nåårton..."





whatevah!

hahaha, kinesen är så söt! ;D http://www.youtube.com/watch?v=3-gwXw82HRY



vi tjejer kanske borde börja också?

Det här med cs.. Det är tydligen väldigt populärt, nyss hade jag en kille som satt jämte mig och höll på att banka sönder datormusen av ilska och halvskrek  "men va fan! han tar ju mina frags hela jävla tiden!!!!!!"  Okej, för oss som inte förstår de där skräpet, vad i hela friden betyder FRAGS, och hur kan man bli så insatt i ett spel så att man nästan tar sönder allt som finns runtomkring en bara för att man inte får som man vill? Vad är vitsen? Vi tjejer kanske ska ta oss tid att lära oss det där och sitta och spela också? Det är skrattretande faktiskt, jag har svårt att tänka mig tjejerna i min klass sitta och skrika för att man dog i ett dataspel ;D  Men det hade säkerligen varit en kul syn!

FRIDA♥



åh, jag får ont i magen!

Hahahahaha, är det någon mer än jag som uppmärksammat reklamen om parfymen från Bruno Banani? Menar dom allvar? Hur jävla oseriöst är inte det? Jag kunde inte låta bli att skratta åtminstone ;)



hål, igen

Andreaa är icke här idag, så nu blev det hål igen.. Jippi! Jag sitter här och visar mina seriösa poetiska kunskaper tillsammans med Moa. Jag är förvånad, att jag kunde prata visste jag, men det här? "Moa, du är min julgransstjärna, du skrattar så gärna!" Ja hua ja, jag tror jag ska skriva en poesibok ;) Det är då inte svårt att sysselsätta sig och ha kul i den här klassen när man inte har något att göra måste jag säga! Kul jul :) Japp, jag är trött, extremt trött!
För övrigt går det framåt med mitt hemska tal, jag har klockat mig själv när jag pratat faktiskt, och kommit fram till att jag behöver lite drygt två minuter till, sen så är jag klar! hahaha ;D men min fantasi är slut just nu så jag vet inte riktigt hur detta ska gå.. Time will tell!

Frida♥




No he can't read my poker face

definitely not! anyway, vi har håltimma fram till halv elva typ, och bara för att vår lärare inte tog sig tid igår och talade om att hon inte kommer vara här idag så måste vi sitta här när man hade kunnat ligga hemma i sängen och sova!? dåligt.. Men men, jag ska rycka upp mig och äta frukost nu tror jag i alla fall :)  när jag kommer hem har jag typ, tusen saker att göra! först måste jag "göra" hela stallet, ta in hästarna och ge dom mat och greja, sen måste jag hem och börja skriva på mitt tal, som ska va inlämnat på fredag så det känns som om det är dags att börja med det nu! Sen efter det måste jag börja läsa  den där dumma boken vi ska ha utlästa på torsdag. Jag ska dessutom hinna med att sova också! :O Jag blir så trött på detta :)

Frida♥



simultankapacitet?

Är det någon som provat på att cykla upp för en seg jävla backe med en hand på styret som samtidigt höll i en ipod och skulle byta låtar hit och dit, och föra ett vettigt samtal i telefonen med andra handen, och dessutom lyckas cykla utan att hamna i diket? Det har jag gjort, och det sägs ju att tjejer har bättre simultankapacitet än killar, men ja, nej, just i det läget kände jag mig som en kille. Det var jobbigt för hjärnhalvorna att hålla koll på vilka olika saker som skulle göras måste jag säga :) haha


hahaha!

Jag satt och tänkte igenom veckan ganska nyss, och kom att tänka på en rolig sak som hände. I tisdags morgon vaknade jag av att Sandra sa lite hysteriskt att vi hade en fågel inne i mitt rum som flög runt. Jag tänkte inte så mycket på det utan tänker mer att "jo men Sandra ser säkert till att den flyger ut genom den lilla glipan som va i fönstret", men av någon anledning tittade jag ner på henne och insåg att hon hade krupit ihop som en boll och gömde sig under täcket "för att hon hatar fåglar" ;)  så jag tänkte att jo men då kan jag väl göra likadant då, så jag gjorde det och fågelstackaren hittade ut till slut av sig själv. Sen pratade hon med hennes kära mor och berättade glatt vad som hade hänt, och när hon lagt på berättade hon för mig vad Ylva sagt, och jag trodde jag skulle få kramp i magen av allt skratt, hahaha!
Ylva- Va det en sån där talgoxjävel?!?
Det var hennes kommentar, och jag ser henne framför mig med den norrländska dialekten och allt inblandat :D det är lite roligt att höra en mamma säga något sånt, när jag vet att min egna mamma är så fågelkär så jag vet knappt om de finns någon värre?! Hon skulle aldrig få för sig att tala illa om fåglar.. Möjligtvis nötskrikor, men inte mer :)   ja jesuses, de har då varit en kanonvecka!

Lady Gaga - Pokerface
Dixie Chicks - Traveling Soldiers


-Frida


äntligen!

det funkar, det funkar!:) men de va inte för inte, för mamma fick åka och köpa en ny router (?) innan de kunde funka. Jag har egentligen hur mycket som helst att skriva här, men det är en aaaaning lite tungt i huvudet idag sen igår, så de får bli imon! :D

RSS 2.0