ursäkta mig!

Dålig uppdatering. Ni får ha lite tålamod, det kommer mer utförligt sen;p


He does nothing, the boy does nothing!

Den låten är helt hopplös. Precis som alla andra radiopopgrejsimojser. Allting sätter sig i skallen så man blir galen! Men i alla fall, utbildningsmässan igår. Den va ganska rolig faktiskt, det var både positivt och negativt. Dock hade jag väl kanske lite för mycket förväntningar upptäckte jag sen.. När jag kom hem var jag helt slut! Det var längesen jag var så trött, så det var en riktigt pest att gå upp i morse, men eftersom vi slutar tidigt på tisdagar gick det ganska bra ändå.
Sååå, Isaberg imorgon! Friluftsdag för alla med idrott på gymnasiet. Jag hoppas det blir minusgrader i alla fall, för det är inte kul att åka i detta vädret, man blir ju helt dyngsur! Jag tror även det blir en hel del som åker dit, så då kanske det inte är så kul i backarna heller om man ska behöva trängas, men det är som det är. Det ska bli kul att åka till fjällen om några veckor i alla fall, jag får se fram ordentligt mot det istället.
Torsdag är det kort dag i skolan, och fredag är vi lediga på, så det blir Dannäs för hela slanten! Jippi :D


Helgen

Ja det har varit en fartfylld och ganska sömnlös helg. I fredag var vi och bowlade ändå, och det är roligt att det finns folk som är så jäkla lätta att skratta med!  Jag var inte hemma förrän sent, och vaknade ganska sent igår för att gå till stallet och rida och greja. Sen gick jag hem och duschade och gjorde mig i ordning för förfest och förlovningsfest. Det var kanontrevrligt även det :) Det har varit ganska passivt idag med andra ord. Jag har ätit och strykt en del endast. Men men, såna helger behövs dom också :) Nu ska jag sätta mig och fixa grejer till utbildningsmässan imon, och sen ta det ännu mer lugnt, haha!


Helg ljuva helg

Fredag eftermiddag, ja nästan kväll. Det är skönt att kunna ta det lugnt och känna att man inte behöver gå upp kvart i sju imon. Visserligen har vi väl tagit det rätt lugnt hela veckan, men ändå.  Frågan är vad som händer ikväll? Blir det nån bowling eller inte?  Imorgon blir det i alla fall stallet, eventuellt skridskoåkning och förlovningsfest :)
Jag var inne och läste en sak hos Blondinbella innan. Jag ska ärligt säga att hon inte är det mest intressanta, men hon lyckades få till en oerhört bra text om unga tjejer och deras "jag-måste-gå-ner-i-vikt-hets".  Det var verkligen något tänkvärt. Älska dig själv som du är!


Torsdag kväll

Ja, redan torsdag kväll. Det är sanslöst vad tiden går fort! Hela dagen imorgon blir allmänt lugn i skolan tror jag bestämt, och det ska bli riktigt skönt med helg. Det stod tydligen lite på schemat, och det är ju väldigt kul att man får tack i sin kära bror när man väl behöver va?! Äsch, du får ringa så fort du ser att jag hör av mig fiddelin :) Jag hoppas i alla fall det kalla vädret håller sig lite, för jag är bra sugen på att åka skridskor en sista gång (kanske inte, vem vet?) på sjön en liten stund på lördag i alla fall. För övrigt har många ställt frågan vilken som är/var förra årets bästa partylåt och det råder delade meningar om det där. Jag har bland annat två av Dr. Hooks låtar, som ja.. Alltid lyckas lätta upp stämningen om Linda är med, haha! ;) Men över lag, POKERFACE!!! Jag har definitivt inte tröttnat på den, och bara introt till den blir jag helt tokig av! Den gick häromdagen på radion när jag var i stallet och mockade, och pappa kom in. Jag sjöng (läs halvskrek) och dansade runt allmänt, och det första jag hör är:  "Vad är det här för jävla skräp?" Enligt min kära far räknades inte det som musik trots mina försök att argumentera för låten och försöka övertala honom. Han är en speciell gubbe den där Jan ;)


Drömvecka!

Ja, det har faktiskt börjat bra denna veckan. Enda dagen än så länge vi har gått längre än till två är i måndags, och även imon då, men annars har det varit kanon! Jag är nöjd med schemat vi fick detta året, det var mycket mer.. Vänligare än förra terminens! ;) Som några kanske vet så renoverar min bror nere hos sig, och vi var och köpte bänkskivor till köket igår. Vi ska även iväg och titta på kakel idag. Det värsta är nog dock att jag som syster inte har så mycket att säga till om. Min åsikt kan jag ge men inte mer ungefär ;) Jag antar att vi är rätt lika egentligen, jag och Fidde. Men i alla fall, om man tänker allt framför sig tror jag det blir riktigt bra när det är klart!

dagens goda gärning

Är gjord av Fröken Andersson idag! Jag har skurat duschen. Det var det mest ofräscha jag gjort på länge, men nu är den ren och fräsch igen, och tacka gudarna för det!
Jag var på utvecklingssamtal innan också, och det gick faktiskt bra. Jag fick sagt det jag ville, och för en gångs skull va det nog jag som drog ut på tiden och inte mamma (förlåt mig mamma!). Sen tidigt igår eftermiddag piper min telefon oavbrutet, av någon anledning har någon gett utt mitt mobilnummer (förmodligen och förhoppnings vis fel, och omedvetet) till någon mäklarfirma i huvudstaden, vilket gör att jag får ett sms varje gång budet på en viss lägenhet där höjs. Jag överdriver inte om jag säger att jag fått över femton sms! Det verkar dock vara ett nummer som inte, ja vad ska man säga..? "får sms tillbaka" utan bara skickar ett massutskick till alla som är med i budgivningen, eller något i den stilen, då jag hörde av mig dit och talade om att jag som sjuttonåring, studerande i smäland inte är intresserad av en trea i Stockholm och blablabla. En aning skumt, men men! Nu är det i alla fall dags för sängen för min del, sov gott! :)



hua

Lite skillnad på väderlekar måste jag säga. Uppe hos Sandra va de kallt och soligt hela dagarna, här hemma är de en jävla snålblåst, regnar och är allmänt kallt bara för det. Om det ändå ska töa och greja, sluta för guds skull att regna då!! Ge oss strålande solsken istället, för ingen blir glad av det här..
Första dagen i skolan efter lovet, den va både positiv och negativ. Segt att gå upp på morgonarna igen, men schemat denna terminen är mycket bättre än förra! Vi ska ha en utbildningsmässa för sökande till gymnasiet till hösten på måndag eftermiddag/kväll vilket innebar en positiv överraskning då vi får kompledigt på fredag, vilket innebär att jag kan åka till Dannäs till resten av "gubbarna" redan på torsdag efter skolan! Jippi :)


Vem är galnast, Rita eller husse?!


det här tekniska..

Ibland funkar det, men oftast inte! jag har äntligen bytt till något mer personligt på min blogg, men av någon anledning ser det mycket bättre ut i firefox än i internet explorer. Men men, det får va så! Jag kom för övrigt hem från jämtland tidigt i morse, jag hade gärna stannat där ett bra tag till, istället för att gå tillbaka tll skolan. Man får inte alltid som man vill! Det var i alla fall jättetrevligt där uppe, och jag trivs som fisken i vattnet! Det borde väl säga en hel del om hur mycket jag trivs om jag säger att dialekten ändras stegvis ju mer jag är där? :) haha!


packat och klart

Nästan iaf. Om ca 45 minuter ååååååker jag :)

härliga vinter!

Jag älskar det här! Jag var ute med nästan hela "gänget" och åkte skridskor och grillade innan idag, nästan hela dagen. Sen bar det av till grannarna en sväng ikväll. Oerhört trevligt :) Imon, äntligen är problemet löst! Klockan nio sätter jag mig på en buss till jämtland och Sandra. Ibland har man tur, jippi! :D Det är välan dock tur att jag inte direkt är blyg. Kan bli jobbigt att sitta tolv timmar i buss med folk man inte känner annars, haha! De får bli som de blir. Jag kan ju alltid sova :) Så nu ska jag tanka ipoden full med musik för det lär behövas.


nytt år, nya möjligheter

Det va ett tag sen, jag vet! Har ärligt talat blivit ganska kass på att sitta vid datorn det senaste. Men i alla fall, nyår. Det var jättetrevligt, hos mina kusiner med vänner och släkt. Det kan bli rätt bra drag om man säger så! Det bästa på hela nyår var dock tolvslaget, då Sebastian Lindell gick ner på knä och friade till sin Linda! Folk som känner mig vet att jag är ganska så.. Lipsillig av mig, och att mamma stod jämte och lipade gjorde inte saken bättre. Det är nog första gången jag lipat på nyårsafton, men det var åtminstone av en bra anledning! Jag hoppas verkligen ni får fortsätta såhär! :)


Det blivande brudparet :)


Och syskonen Andersson.. ;)


RSS 2.0