bachas födelsedag!

Julen har gått och allting. Nu är jag hos grannarna och firar Bacha. Grattis på honom :D


äntligen!

GOD JUL!!!  :)


23/12

Nu, ikväll, för bara en liten stund sen infann sig det jag längtat efter mest denna månaden.. Julkänslan! Den där mysiga varma och glada känslan. Jag har klätt granen här uppe, och granen nere, och slått in de sista julklapparna, och lyssnat på julmusik som en galning. Så nu äntligen börjar det kännas att imon är det jul. åh! Jag älskar det här. Jag blir som en liten snorunge igen varje år vid denna tiden, haha! :) Nu ska jag springa och duscha och sedan bär det av till Björk, som en liten julvaka, typ... ;)

     

22/12

VAR HAR TIDEN TAGIT VÄGEN? Snart är det julafton.. Det är sjukt. Jag hade i alla fall väldigt svårt att komma på något att önska mig, fram tills idag. Då bara öste idéerna in! Sen om jag får vad jag vill ha är en annan femma. Jag har faktiskt slagit in min brors julklapp idag också, och jag är riktigt nöjd!  Jag börjar även fundera på vad jag gjorde med min röst i torsdags. Den är fortfarande ur form, och ju mer jag sjunger desto hesare och mer kraxigt låter det. Det har aldrig hänt innan förutom när jag varit sjuk????? Jaja, det är som det är.




Innan tomte!





killen med stil..

Jag fick höra en liten rolig grej innan idag. Jag tänker faktiskt inte berätta vad som hände eller med vem, men världens mest klockrena kommentar, som bara kan komma från just den människan kom i alla fall.
"Gå och gör lite nytta för fan, klättra upp i ett träd och plocka kokosnötter eller något istället!"


Tomte!

Japp, tomte stod på schemat idag! Men jag ska ärligt säga att förfesten va bra mycket mer tempo i än va det va i själva parken, tack Kalle för det! Sen är det givetvis mycket trevligare med folk hemma hos en när man ska göra sig i ordning, än att vara själv :) Så tack M&M och även Olivia för det. Sen blir jag så jäkla lack på en del saker. Jag hade inte mer än hunnit in till parken och iväg till toaletten förrän jag kände hur någon var i min väska och rotade. Tack gode gud för att jag hade alla mina värdesaker någon annan stans, så jag vände mig om helt sonika och frågade vad det va som hände egentligen. Till svar fick jag
-Nej men assuh shiiiiet, du vät, jag är full, jag vet inte vad jag göör, sånt händer jämt mannen!
Bara just det svaret fick mig att nästan krypa ur mitt eget skinn. Det var den värsta sämsta jävla bortförklaring jag hört. Nästa sak jag fick höra var;
- Öhh assuh, va händer här va? Du vet, jag gillar inte när folk bråkar med min kompis?!
Jasså jag bråkar? Bara för en enda fråga, som berörde mig själv mer än alla andra? Det är konstigt, att ni ALLTID behöver era kompisar som hjälper er ur  "knipor", som tar stryk istället för er. VÄX UPP! Jag är rejält trött på er, och jag menar det verkligen.

Hmmpf..

Vi fick ingen sovmorgon, men ändå gör vi ingenting? Vi får välja precis vad vi ska göra fram till halv elva. Det slutade med att vi har en tjej som står framme vid tavlan och kör frågesport med dom som vill. Jag personligen hade hellre föredragit min varma älskade säng. Men smaken är som baken. Till på köpet tänkte jag mig inte för någonting, vilket innebar att jag lämnade min dator hemma. Men som den ängel hon är Monika så fick jag låna hennes medan dom är iväg och övar till deras dans :) Thank you my dear!


TREAN, NU!

Älskade Titanic. Det är en av dom bästa filmerna jag vet!  Så otroligt jäkla bra...




Världsproblem

Det här med naturen och naturförstörelse kan sätta igång ganska stora diskussioner. Vad problemen är, och vad man kan göra åt dom? Vi hade lite såna små diskussioner på vår sista naturkunskapstimma idag. För att man ska kunna göra något åt saken måste ju hela världen vara med på att göra samma sak, nästan i alla fall. Det spelar ju ingen roll om man som ensamt land bestämmer vad man ska göra. Det finns så mycket större länder som använder så oerhört mycket mer naturresurser än vi gör, och det är i första hand dom som borde börja. Först då kan man se en ordentlig förändring! Men för att något ska göras måste något extremt hända, något måste komma som en chock, och då lär det vara för sent.. Eller?
Jag blir galen, dessa tankar har börjat surra runt i mitt huvud och jag får inte bort dom. Blä!


Mat


Det snackades mat, inte allt för ovanligt om man heter Frida.

- Larssons lag: Definitionen för Gourmetmat är helt enkelt supersmå råvaror som är snyggt ihopflätade. Ju mindre ranson, desto finare mat.

Källa;  Christian Erik Henry Larsson, för kontakt hänvisas du till huvudkontoret i Bangkok på +94701827339.


Årets händelse!

Fröken Andersson har lagt ner extremt mycket effektiv tid åt att plugga idag, det har aldrig i världshistorien hänt! Jag är stolt över mig själv:D Keep up the good work! Dock har jag insett att det är inte guds mening att jag ska vara en ordentlig flicka. Jag tänkte att jag för en gångs skull verkligen ska va i tid efter sovmorgonen idag, och eftersom vi hade idrott så kunde jag likaväl komma i idrottskläder. Tji fick jag för det, för trots att jag var i tid faktiskt så började vi inte förrän tio minuter för sent då Dan va sen, och sen skulle vi ha information och droger och alkohol, vilket innebar att vi inte behövde ha idrottskläder alls med oss. Just my luck.
Haha, sms kan va roligt ibland..
-Eyy bonde, odlar du något idag?
-Japp, cannabis står på schemat, 25:-/3kg
Jag insåg nu när jag skrev det att.. Man måste nog fatta sammanhanget för att det ska va kul, men ändå ;d

Update! TITTA!!!!! http://se.youtube.com/watch?v=A997EJtK6Gg



bakning!

Japp, vi bakade så det stod härliga till igår kväll! Det roliga var att vi inte riktigt visste hur vi skulle hinna med allt, men jag är förvånad över vårt teamwork. Halv åtta var vi klara med allt, och det var precis lagom att maten var klar och vi åt och kollade på Idol! Men jag tycker det var dåligt att Kevin vann.. Hade mycket hellre sett Alice som vinnare, men men! Efter maten bär det upp till Björk en sväng, man börjar ju fundera på om han inte tröttnar på att ha "oss" där någon gång?! Haha:) Jag fick även hem min skjorta som Sofia köpt åt mig idag, och jag blev helnöjd, den passade kanon ihop med kjolen! :) Nu ska jag bara hitta något rött till också..?


Lussebullarna vi bakade :)




Lucia

Jahapp, de va de luciatåget! Tre gånger sjöng vi för folk idag. Det var riktigt kul faktiskt:) Så nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska gå, så jag kan åka till Moooooonika och julbaka! :D Om någon har bilder sen lucian, så får du/ni väldigt gärna skicka dom till mig! :)




Nalle Puh, igen!

"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra."


Pelle

Nej Jackie, inte Howlin, SVANSLÖS! Han är så söt:) eller rättare sagt, han och Maja Gräddnos är söta! Det är konstigt att man kan sitta och titta på sånt som egentligen är ganska barnsligt om man tänker efter, och ändå tycka det är bra! Som sagt, kärlek är mysigt!

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig." Citerat av Nalle Puh

En onsdagsmorgon

Datakunskap fram till tjugo över tio, luciaövning förmodligen fram till halv tolv, lunch, engelska, musik. Det kan jag leva med! Och tack Louise för att du hjälpte mig med mitt problem :) Du är guld värd! Vi fick vår skolkatalog igår förresten. Eller ska jag säga skolbok? Den var nämligen utformad som en bok, och såg ganska rolig ut faktiskt, haha!





dålig

Dålig uppdatering sen helgen måste jag säga, förlåt mig för det! De va i alla fall trevligt i vanlig ordning, och en aning segt i söndags. Igår var jag och mamma iväg en sväng i Jönköping för att äntligen lämna in mitt ps3 på lagning. Det är störande, jag använder inte det flitigt varje dag, men när man väl ska använda det så tycker man ju att det borde fungera. I detta fallet fixade inte apparaten att läsa skivor längre. Sedan var vi iväg på a6 och Ikea en sväng. Jag hittade en suuuuuuuperfin kjol till tomte! :D:D Jag blev verkligen asnöjd. Sen hittade jag faktiskt årets första julklapp också, keep up the good work Frida! ;) Jag och min kära mor har en tendens att kunna bli ganska rejält irriterade på varandra, jag tror vi är för lika helt enkelt.. Men jag kan inte neka till att vi egentligen har väldigt kul för det mesta! Bilresor hem brukar kunna bli extremt roliga och händelserika! haha :)
Jag blev för övrigt utmanad av Björk i någon listgrej

Blev utmanad av http://nickesnickare.blogg.se/ att fundera på följande julklappar:

Tre hårda klappar:
1. Tavellist att hänga ovanför sängen
2. Jag vill ha tillbaka mitt ps3 igen
 3. Oj, det är svårt.. Nya osöndriga stålhättakängor i brist på annat?
Tre mjuka klappar:
1. Skjorta, alternativt pengar till kläder
2.  Schnööö
3. Uhm.. Jag vet inte :s
Viktiga klappar:
1. Jag skulle föredra att få ha kvar mina vänner
2. Stålhättaskorna tror jag
3. .... Vad finns det mer för viktiga julklappar? :o

I min tur utmanar jag Jos

julmarknad

Jag var alldeles nyss med Alex en sväng i parken på julmarknad. Det var då inget att hänga i granen. Jag hade föreställt mig något mer.. Juligt? Tji fick jag för det! Så nu väntar jag mest på att vi ska beställa vår kinamat, jippi!! Och sen tänker jag åka upp till Anderstorp och Alex igen, för lite fest :) Mer uppdatering om dagen kommer inatt eller imon tror jag bestämt!




HELVETE!

Ursäkta mitt ordval. Men VAFAN, ROBIN SKULLE JU VA KVAR?! Jag är besviken!:(




jag har ändrat mig!

Jag har bestämt mig. ROBIN BENGTSSON, FINAL TACK!!!!!!!!!!!!!!! ;D


fredagskväll,

Dags för idol! Det ska bli intressant att se vad idolerna har att ge ikväll. Jag vet ärligt talat inte vem jag ska hålla på längre. Alla tre som är kvar är bra på sitt sätt.. Jag är dock oerhört glad att Johan ÄNTLIGEN är ute. Jag förstår inte riktigt vad folk såg i honom. Och alla dessa barnsliga fjortisbrudar som skriker halsen av sig och nästan svimmar bara de får se honom är minst lika skönt att slippa! So tell me? Vem håller du på? :)




julmusik (8)

aaaah, den är härlig!  :)
- Du Werner, köpte du ingen julschinka?
- Jo, men det är väl klart jag köpte julschinka Werner! Den står i ognen!
- Nej Werner den har rumt! Va ska vi ta oss till?
- Lugna ner dig Werner!
- Ja men gästerna kommer ju när som helst!
- Ja men vi kan väl alltid bjuda på non momsig grönsak?
- Javizztja, de går preziiz lika bra med zelleri!







citerat

-Lillan, varför kan ente du va som andra tjejör? Jag höll aldrig på med apparater så. När jag va i din ålder lekte jag hårfrisörska, isprinsessa, affär, tjaa, sånt är normalt. Inte hålla på med sånt där!
-Ja, men så blev du ju fluortant också.............


.....

Det är konstigt vad mycket olika saker man funderar på när man åker buss. Man märker även saker man aldrig sett innan! Som idag till exempel, på väg hem från Gislaved. På ågatan hemma i Anderstorp ligger en ADVOKATBYRÅ? Hur länge har den funnits där? Har vi verkligen sånt här? Jag blev rätt bra förvånad må jag då säg! I had no idea!


ingen bra början

Kass start på dagen måste jag säga! Fast samtidigt lite flyt. Jag har inte riktigt kunnat sova inatt på grund av mitt knä, så när jag väl lyckades somna blev det en aning svårt att vakna, så min kära pappa körde mig till skolan. Jag blev ganska försenad, men som tur väl var hade inte Andrea kommit heller, så det var lugnt. Nu väntar jag bara på lunch, och engelskans slut, då jag äntligen får åka hem igen. Vi har ingen musik idag, Katarina är inte här, så tjugo över ett! Ska bli riktigt skönt faktiskt. Jag lär väl få plugga samhäll och historia när jag kommit hem, så det blir kanske inte så härligt ändå, vi får väl se! För övrigt måste jag säga att jag tycker årets julkalender än så länge är en riktig flopp! Konstgjort och dåligt bara. Tänk om dom hade börjat sända typ, Mysteriet på Greveholm eller Pelle Svanslös igen, då tror jag att så mycket mer folk skulle titta, trots att dom flesta redan sett dom innan. Till och med vuxna skulle nog titta. Eller?




Kommer du se tillbaka på ditt liv och säga: "Jag önskar att jag hade" eller "Jag är glad att jag gjorde"?



katter...

Det är märkliga djur det. Ena stunden är dom jättesöta och allmänt trevliga, nästa stund är dom som en kaktus med sylvassa taggar! Jag har själv tre katter här hemma, varav två är damer och en herre. Och dom är verkligen egendomliga vill jag lova, åtminstone damerna, och speciellt mammakatt. Hon nästan attackerar en i fåtöljerna nere om man sätter sig där, och får hon inte som hon vill så tjurar hon ihop på en gång, och jo, det syns verkligen, öronen blir helt konstiga och hon får en konstig blick. Zorro å andra sidan, han har nog inte stake alls. Han märks nästan aldrig och hoppar aldrig upp i ens knä frivilligt trots att han så gärna vill. Men när man väl lyft upp honom  så tar det inte många minuter förrän han sitter och "kramar" en, med en tass på varje axel typ. Han är söt! Men till den egentliga anledningen till att jag skulle skriva här, (det blev ett ganska långt utdrag innan jag kom till saken, men ändå!) var att tala om att mina veterinärkunskaper fortfarande sitter kvar! Alexandras kattunge Nils skulle vaccineras och hon hade fått med sig sprutor och grejer hem. Gissa vem som fick jobbet? Japp, jag! Och för en gångs skull skötte sig katten. Utan att rivas och bitas. Duktig kisse!






RSS 2.0