30/4

Tack alla som gratulerat mig hit och dit hela dagen igår! De va en trevlig födelsedag som knappast kunde slutat bättre! Jag fick dessutom åka med Henke på hans motorcykel, och lyckan kan nog jämföras med en unge som kommit på att man kan låta om man rör på munnen! ;) Jag tänker inte ändra mig, sjutton är en värdelös ålder, dock är det inte så illa som jag kanske framförde det sist :) Sjutton och nitton är bara till för att fylla ut tiden!
Vi gymnasieelever går fortfarande i skolan idag, trots att dom små knattarna i grundskolan är helt lediga. Det tycker jag är orättvist, fast å andra sidan slutar jag tio över ett så det är inte så farligt ändå. Kvällen består av festligheter härligt väder och trevligt folk, så bättre kan det nog inte bli, sen får vi se om de blir Sigges eller inte :)

dags för sängen

Lite dåligt uppdaterat här, otippat? knappast! :) jag borde i alla fall gå och lägga mig nu egentligen, jag ska upp tidigt imorgon på grund av TRAJET! det ska bli kul som satan, hahahaha. det blir en lång dag.. :)

...

Åldern 17 är en rätt jävla värdelös ålder

ilska

Jag kom precis hem från Fiddelin och dom små. Tog ut dom vid tre och har varit hos dom sen dess! Det blir svårt att släppa ifrån sig dom sen har jag konstaterat.
Jag höll dessutom på att sparka sönder vårat köksbord idag, eller jag tänkte tanken åtminstone. Det finns en kant under bordet som är till för om man vill lägga i en till skiva så att bordet blir större, och den är ganska så vass om man säger så. Jag drog i mitt vänsterknä i den kanten med en sån smäll att hela bordet flyttade sig (och det är inte dåligt tungt!). Hade jag inte fått så ont av det, i mitt redan onda knä så hade ilskan tagit över och jag hade sparkat till det. Ack ack, jag måste jobba med mitt temperament!

illa

Det är snart en hel vecka sen sist här, bra jobbat! :) Solen skiner och allt är på topp. Vår femte och sista trajetmedlem är nu utbytt till det bättre (om man nu får säga så) och det är kanon. Stallet och påskfest på schemat imon, helgen kan nog bli braaaa! Jag är dessutom kär :)




Lördagsförmiddag

Vi grillade igår kväll i det fina vädret. Jag älskar smaken av grillat, och älskar att solen värmer, jag älskar att det är ljust på kvällarna!!! Jag vaknade halv elva av fågelkvitter och strålande solsken och  va pigg, så jag gick upp och satte mig och åt frukost ute. Och om ni frågar nån som känner mig väl så brukar jag sällan va uppe före elva på helgdagar! ;) Så nu ska jag ta och gå ner till stallet och sätta mig ute och putsa alla lädergrejer, det var ett tag sen så det lär behövas! Sedan ikväll blir det "tjejfest" uppe hos Alex, jag hoppas det kan bli samma röj som det en gång i tiden alltid blev, vi får se! Det ska bli kul iaf :)

Tillägnat FREDRIK och hans Ritis

Jag fick en liten uppläxning av min bror över att jag inte skrivit om något så viktigt som hans hund Rita och hennes valpar här innan! Så därför är jag som en snäll syster ska va, och tillägnar ett inlägg åt er. På lördag är det tre veckor sedan Rita fick valpar, två tikar och tre hanar. Ärligt talat både lät och såg dom ut som små tjocka marsvin precis i början, men dom har börjat arta sig och är riktigt jättesöta numera. Ögonen är öppna och dom piper och skäller och bråkar titt som tätt. Mycket trevliga små krabater det där :)





När jag ändå är igång kan jag likaväl slänga upp en bild på en del av hans nya kök också, bara för att :)



då va vi där igen

Ytterligare en lektion utan lärare. Företagsekonomi i all ära, men när du får uppgifter att göra som är.. Nästan omöjliga, och dessutom inte fått nått inlämningsdatum, bara ett fack att lämna svaren i, hur ska man göra då? Det är ju inte konstigt att man bara lägger av ibland

RSS 2.0