det där med trötthet

Det är lite av ett mysterium för mig.  Man kan gå och lägga sig sent på kvällar och helger, och vara allmänt trött på veckorna, men när man då får för sig att man ska vara duktig och går och lägger sig tidigare en kväll för att man ska bli piggare, ja då blir man bara ännu tröttare dagen efter!  Var finns logiken i det?  Jag är trööööööött! Och hungrig dessutom. Och jag skulle behöva åka och handla kläder (jag trodde aldrig jag skulle behöva säga det faktiskt! haha!) Men så är läget för tillfället. Förhoppningsvis blir det en aning trevligare när dagen har gått. :)

Det snöar förresten.. Mycket! Usch, tur att vi nästan bara är i klassrummet hela dagen.


hemma igen!

Jahapp, då va den fjällenresan slut. Synd! Jag trivs där uppe =) Jag orkar inte dra upp hela den, det tar lång tid, så vill ni höra får ni fråga.
Jag tittade en stund på "Den rätte för Rosing" innan. Totalt värdelöst egentligen, det går ut på att hon liksom alla andra ska hitta den rätte. Men så till saken. En av killarna som åkte ut berättade om att där fanns både stekare och förtidspensionerade rikemansgubbar med, och ansåg då att han som ung kock givetvis blev förbisedd, "klart ingen tänker på en sån som mig då" var hans kommentar. Jag blev lite sådär, "ööh, hallå du grabben vad tänker du med?" Går man efter yrke när man väljer vem man vill träffa och eventuellt leva sitt liv med? Borde man inte rimligtvis gå efter magkänsla, personlighet och allt det där? Bara för att någon är "stekare" och har mycket pengar behöver inte det betyda att du har hittat killen i dina drömmar. Man måste rota djupt! ;-)

onsdag morgon

Samhällen är strax slut, och jag har skrivit en sammanfattning om socialismen. Jag vet att man borde intressera sig för sånt här,  det lär väl vara nyttigt i framtiden, men jag ser verkligen inte det intressanta i det. Mycket av allt det här tycker jag verkar vara rent nonsens.
Jag har helt plötsligt börjat sova helt värdelöst på nätterna, jag är trött och sleten på dagarna och det spelar ingne roll vad jag gör. Varför?! Det var inga problem med min sömn innan om man säger så (a) jag tycker det är onödigt att det ska bli så nu då. Det gör även att jag drömmer hur mycket som helst, och senast inatt drömde jag att jag blev huggen av en diamantskallerorm (en av världens giftigaste ormar, du dör inom en halvtimma om du inte får motgift), i mitt egna rum dessutom! Just den delen var inte så rolig men jag har fortfarande i färskt minne hur jag såg ut när jag hade svullnat upp i ansiktet efteråt,  hahahahaha! Sen sprang jag ner till  mamma med det där härliga ansikitet och talade om vad som hade hänt, och vet ni vad jag fick för svar???? "Drick lite oboy, det hjälper nog ska du se :)" Tack för den mamma! ;)


boys boys boys

boys boys boys I like boys and cars..!
På Torsdag åker jag med mina kusiner till Lindvallen :D  de ska bli kul som attan!
Jag var ute med Rita i lite mer än en timma innan, solen gör underverk i den här kylan och de va extremt skönt att komma ut! Effektiv som jag var gjorde jag även stallet när jag ändå var ute och skickade iväg pappa för att köpa spån och mamma för att köpa skidfodral, haha, bra jobbat Frida!
You make me happy :)


Utvecklingen går framåt

Nu har jag fått lära mig att skriva brev på datorn enligt Svensk Standard, det är inte illa! Så från och med nu kan jag skriva brev åt alla som vill, haha! ;)
Jag funderar på om jag håller på att bli sjuk IGEN, för jag fryser som en galning. Hela tiden, och det spelar ngen roll hur mycket kläder jag har på mig. Jag sov alltså inatt med vanliga sockar och raggsockar, tjocka joggingbyxor, linne och hoodtröja, samt filt på täcket???? Jag tänkte jag ska jobba sen i alla fall, pengar behövs. :)


1 februari

Jag orkar inte riktigt med det här att skriva här, så därför blir det nog mer sällan nu framöver.
Jag är i alla fall mycket piggare nu än vad jag var i torsdags och fredags så det blir back to school tomorrow! Sen tror jag eventuellt mamma och jag ska åka till Jönköping :)


RSS 2.0