good evening folks!

Kvällen börjar bli dryg efter en heldag på Elmia och en helkväll hemma hos Björk. Jag är trött och sleten på alla sätt och vis iaf och tänker därmed säga godnatt. Såååå:
GOD NATT GOTT FOLK! :-)


Händelserik helg!

Igår klippte jag gräset, både här hemma, hos Fidde och överallt nere vid stallet. Det är inte illa! Det tog mig för övrigt hela dagen, haha! Sen åkte jag upp till Basse och Linda hade det trevligt. Jag saknar dom sen de flyttade faktiskt.. Var det någon mer än vi som tittade på eurovision och kom fram till att det kändes ganska uppgjort att Norge vann? men men!
Nu ska jag i alla fall byta kläder och göra mig i ordning en aning, 85-årskalas väntar!

småflickor, ja jag säger då de..

Jag satt, i brist på annat, och läste en tös blogg från Stockholm, och ja det var en rätt duktig fjortis. Jag tyckte ett av hennes inlägg va rätt roliga. Det var en "hiss och diss"-lista. Kan ni gissa vad som fanns med på diss-listan?? Jägare! Och vet ni varför? Jo för att det är groteskt att mörda "de få djuren som finns kvar i Sverige" bara för skojs skull och för att om man vill ha kött kan man likaväl gå till ica. Ärligt talat tycker jag att ni jävla stockholmare som tror att ni vet allting om djur och natur ska knipa käft istället. Folk som vet vad dom pratar om tycker bara ni gör bort er :-)


Radio på morgonen

När jag åker till skolan på morgonarna brukar Rix MorronZoo spelas i radion. Det är i sig ganska flummigt om jag får säga det själv, men det finns en stjärna som brukar se till att åtminstone jag alltid får ett leende på läpparna när han är klar, ja, givetvis är det "omvärldsanalytikern" Jan Bylund! En norrlänning med mycket konstiga idéer som alltid förvandlas till något skrattretande. Så länge han fortfarande rings på mornarna är det värt att lyssna på RixFm faktiskt. 
Nåväl, jag sitter i skolan nu i alla fall, och efter lunch ska vi ekonomiklasser tillsammans med teknik och industri-folk åka till motorbanan till Affärsracet och titta på utställande företag. Jag tänkte även att jag skulle följa med pappa till Gnosjö och titta in deras mässa idag också, det ska faktiskt bli intressant!



KRAV

Min blivande man har ett krav på sig..


Trötthet

Trötthet och gäspningar. Av någon anledning är det tabu att gäspa utan att hålla för munnen. Visst, okej jag kan hålla med om att det kanske inte är världens trevligaste att ha ett stort gap som utsikt, men ändå, hysterin är onödig! men i alla fall, det sitter en tjej mitt emot mig i ett klassrum som har gäspat konstant i en kvart nu, och det är lite kul att se att det faktiskt finns "fina flickor" som gäspar utan handen för. Även de är mänskliga!

13 maj

Nu är jag äntligen klar med första delen av nationella provet för Matte A. Känns skönt! Bara två kurser kvar.... Jag tänker inte uttala mig om hur det gick dock, för det går aldrig som det känns ändå. Jag är inte skrockfull av mig, jag ler mest åt folk som är rädda för nycklar på bordet och så vidare, men ja, när det gäller matte har även jag blivit skrockfull faktiskt. Jag är dessutom hungrig så in i bänken och väntar på att klockan ska bli strax innan elva så vi kan gå till Chili Thai och äta! Mmm, mat, mat mat. Vad skulle jag göra utan mat?! ;-)
Jag skänker även en tanke på Sandra just nu, tänk om jag hade fått vara i hennes kläder nu. Bal ikväll och student på Fredag, visst låter det mer än underbart? Låt dessa åren gå fort, snälla..



Today's happening

Skola som vanligt först idag, sedan for jag en sväng till Anderstorp och gjorde fynd på Faces där jag köpte en liten ihop-plockad påse med maxfactor's smink för 50 kronor! Det var rena rånet för deras del! :-) Sedan övningskörde jag hem, men nu får det vara stopp med automatbilen, det här duger inte längre. När man väl ska köra manuellt sen blir det krångligt som attan igen, det är så oerhört mycket mer att tänka på, det kändes som hela huvudets innehåll (och nej, kläm nu inte ur er "vilket innehåll???") trasslades ihop till en jävla garnboll. :) När jag väl kommit hem sen så bar det av rakt ner till Fiddelin, där ytterligare en valp skulle få ett nytt hem. Det är lite svårt att släppa iväg dom små, och det är sjukt hur fort man vänjer sig och fäster sig vid dem. Nu är det i alla fall bara två av fem kvar och den sista och kanske mest svårsläppta hunden försvinner upp till Boden på Lördag. Jag vill ha en egen hund!

Knubbisen till höger är sötnosen som är sist ut till Boden



RSS 2.0