Frankrike

jo, de va helt kanon faktiskt! jag orkar inte skriva om allt, men de blev mycket vin och mycket god mat :) dock inte lika bekväma sängar, så jag är glad att vara hemma och få sova i min egen. vi kom hem på fredagskvällen och på lördag vid lunch bar det iväg till bolmen, där det börjades rätt tidigt faktiskt.. sen iväg till tiraholm, med bra ös! de va en kanonkväll, men de va inte mycket aktivitet i stugan på söndagen må jag då säga! förutom på björn, han va pigg och glad som en lärka, och lyckades blåsa rätt bra i den där alkomätaren, men även han tonades ner framåt sen eftermiddag, haha. vi åkte hem tidig kväll, och jag slocknade rätt fort, och kom upp idag, och insåg att jag likaväl kunde börja göra mig i ordning direkt, då vi skulle till bolmen idag igen och fira henke. vi fikade lite, och kom fram till att vi skulle åka en sväng, så det blev efter några om och men från björn och fidde som skämdes en aning (kanske inte så konstigt?!)  mat i tiraholm. jag ska va ärlig och säga att jag tror aldrig jag har sett min bror så generad innan, för han är inte direkt typen som skäms för sig om man säger så! man kunde målat en hel ladugård röd om man så hade velat, haha. maten var dock väldigt goooooooooood, och senare åkte vi hem. nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta sängen eller gå ut till far vid tv:n. det får nog bli det sistnämnda. sen får vi ju inte glömma att linda äntligen har semester nu!  yeeha! :)



Over and out,  
-F

söndag eftermiddag,

och sliten som fan rent ut sagt! usch för det. vi firade alex i fredags, och det var en trevlig tillställning :) sen for vi till hellquists igår och umgicks med massa folk. jag fick dessutom se bilder och höra historier om min far som bevisar att han inte var den ängel han sa att han en gång var när han var i min ålder, haha! men iaf, helgen har satt sina spår, och när jag gick upp kvart i åtta för att åka till skjutbanan i morse så var det gaaaanska jobbigt.. jag gjorde mig en trevlig macka som jag skulle äta hemma innan vi åkte, men efter ett bett insåg jag att jag nog borde ta med den ner till skjutbanan och försöka mig på den där.. det hela slutade med att mer än halva mackan ligger i skogen där ute och min aptit har fortfarande inte kommit tillbaka :)  sen börjar jag få lite smått panik, jag har inte börjat packa än!!!!!!!! jag har inte ens tagit fram det jag ska ta med mig. det lär sluta som det gör varje gång jag packar, nån gång inatt när jag känner att jag borde sova tar jag tag i det, och glömmer hälften hemma. jag måste få tummen ur röva och göra något åt det där! :)  Frankrike, here I come! och putte, björk, annelie och lundberg! vi skålar för er och håller tummarna imon! :)



so far, so long!



-F




Torsdag

jippi! en halv dag kvar att jobbbbbba, eller ja.. Plocka fram allt som amv ger dom som jobbar där, och sen till Kalydonia och äta allihopa, sen blir de till att förbereda kvällen. För det är inte varje dag ALEX FYLLER 23! :) Det ska bli trevligt, och om jag har fattat rätt så lär där bli en hel del folk, det blir en trevlig invigning på semestern :)




-F

Onsdag

Jag har ont i mina fötter.. Följde med mamma till a6 efter jobbet, och lyckades ta på mig ganska så fel skor, så visserligen får jag skylla mig själv, men ändå. För övrigt köpte jag tre par örhängen där bara. Eller det kanske inte är så bara, men för att va jag så är jag ganska nöjd över att jag inte slösade pengar som jag brukar..  Min resfeber börjar komma så smått. Det ska bli så jävla kul att åka till Frankrike! Och det lär bli dyrt.. Men då får det bli det :) Dock lär jag få ha öronproppar med mig, annars lär jag aldrig få sova på nätterna om mamma tänker snarka, men det är ett senare problem!




-F

Tisdag,

Kom hem nyss från amv och ska äta fort för att sedan åka vidare iväg till skjutbanan. Det ska bli intressant och se hur många kommentarer och gliringar man får från Conny och herr Besserwisser idag, eller ja, nä.. Blä för det.  Men iaf, när jag satt där uppe på amv innan så fick jag ett sms av Linda, hon fick jobbet på Mattssons! Jippi! Jag är glad för hennes skull. :) Sen jag fick mitt kuvert från gymnasiet igår, och jag kom in. Det kändes kanon för jag har verkligen ingen lust att gå något annat program än det jag ska gå! Så det blir nog bra :)





- F


RSS 2.0