Jobb och städning

Yes, det är vad som har stått på schemat idag. Det är verkligen skittråkigt att jobba, men pengarna är inte helt fel! Det är ju trots allt bara en knapp arbetsvecka kvar innan det är semester, och sen åker vi till Frankrike på måndag. Det ska bli så sjukt kul! Jippi! Men så strax efter lunch idag tog delar av det jag håller på med på Amv slut, så jag åkte hem och städade. Precis lagom till att jag var klar och skulle skaka mattorna och lägga ut dom igen så öppnas en av dörrarna till skänken där mamma har sina glasvaser och grejer, och en stor jävla vas ramlar rakt ut på klinkergolvet och landar.
I tusen bitar. Så jag fick snällt ta fram dammsugaren igen och dammsuga igenom nästan fyra rum för att få bort allt glas, och nä, jag var inte direkt glad. Men iaf, nu är det färdigstädat och mamma blev glad så nu är jag nöjd :)  Tänkte dra mig en runda ner till stallet nu och motionera Cantus en aning, det behöver han! Han ser ut som en tunna.. Haha!



Ciao!

En kanonhelg!

I fredags åkte vi ju till norrbyströmmen och fiskade. det blev dock inte så mycket fisk för min del, men trevlig mat och dricka, och kanonsällskap räckte för att det skulle va lyckat ändå. Björn och Fredrik blev kvällens hackkycklingar, dom hade lyckats köra fel och hamnade i Linköping - trots att dom hade TVÅ gps:er med sig, det är bra jobbat måste jag säga! haha. Jag och mamma tänkte att vi skulle försöka dra oss hemåt vid halv elva på lördagen för att jag skulle hinna duscha och greja till kvällen. Det gick kanon tills vi hade åkt i en timma ungefär, då insåg vi att vi var helfel. Det hela slutade med att vi var en bra bit över en timma efter schemat, så när vi väl va hemma va de stressigt som fan för att hinna med Linda till Fållinge, men det gick bra ändå :) sen bar det iväg till Halmstad och titta på Sex and the city i 2,5 timmar. Det kändes som om det skulle kunna bli drygt, men jag ska vara ärlig och säga att filmen var skitbra!!! Sen hade Åsa bokat bord på Wild West Steakhouse. De va inte direkt billigt, men fy satan va gott det var! Jag köpte till och med mig ett fräsigt glas därifrån. Yes box, jag gillade stället! Vi åkte sen hem till Fållinge igen, och bytte kläder och gick ut och pinkade hundarna, för att sen åka till Lövås och fortsätta festa med trevligt folk. Det blev väldigt sent i morse vill jag lova, och jag är inte pigg för fem öre idag, men kul var det! :) Tack för en trevlig dag och kväll allihopa!




    

Först har vi Carro och Åsa, sen Linda och Alex, Linda och jag, min otroligt söta bror,  och Åsa och Putte som är så jävla söta! :)


På lördag,

smäller det!  Eller ja, vi åker iväg några tjejer till halmstad och äter god mat och tittar på sex and the city, sen får vi se vart det bär hän. Det ska bli kanonkul iaf! Jag kom hem från Alex för en stund sedan, jag tycker det är dags att bjuda igen till Åsa för förra helgen, så det är vad som är fixat! För övrigt va förra helgen helt kanon, trots lite turbulens och grejer, men jag är så otroligt glad över att det löste sig!! Jag har haft så dåligt samvete över det, så det är en väldig lättnad. :)
nehe, nu tänkte jag gå och packa inför imorgon, ha det bra, för det ska jag ha!




Over and out


RSS 2.0