Orientering?

Nej, det är inte riktigt min grej. Inte någonstans faktiskt. Vi ägnade eftermiddagen åt att "springa" runt i vad dom kallade skog i Gislaved. Det var kallt och blött, och jag var hungrig, och jag fattar fortfarande var Jos hittade all sin energi till att hoppa runt och leka..! Haha. För övrigt har dagen varit ovanligt lugn. Vi hade tyskaprov på morgonen, och eftersom vi har dubbeltimma på tisdagsförmiddagarna, så fick vi gå när vi var klara, ungefär 30 minuter senare. Så vi hade hål fram till lotsen, och en samhällslektion på ungefär 20 minuter.
Imon kväll åker vi till Strömhult för att fiska, och det ska faktiskt bli riktigt skönt att vara ledig på torsdag bara för den sakens skull! Och kul :)



-F




Måndag morgon

Sitter just nu och har tyska, vår lärare är då inget att hänga i julgranen. Hon är jobbig ända ut i fingerspetsarna.
För övrigt har helgen varit kanon! :)  dock har jag fortfarande rätt bra ont i mina små fötter, men det är det utan tvekan värt. Det var även första gången på jättemånga veckor jag har träffat hela det "gamla gänget" igen, och det var inte förrän jag hade sagt hej till alla som jag verkligen insåg HUR mycket jag egentligen har saknat er..! Det slutade i alla fall med efterfest i Lövås 25,  och det blev ganska så sent om man säger så :)  så söndagen va ganska lugn hos dom flesta tror jag, haha.



-F





Fredagsfika

Det var en bra idé Moa, eller Monika eller vem av er som vill ta på er ansvaret för att införa det :)  Jag gick med i "gruppen" idag, och fick någon hembakad stor kaka från Monika, och ja, de va gott;D  Det ska faktiskt bli lite kul när det är min tur. Fast jag har inte en endaste aning om vad som ska tas med, men ändå. 
Vi slutar halv fyra idag, och har en dryg dubbeltimma i data det sista. Vi är nästan dom enda ettorna som slutar så sent, varför?!  En gång i tiden slutade vi 11.20 på fredagar.. Men jaja, that's life!




-F





we take all kind of pills that give us all kind of thrills (8)

Vi har haft matte nyss, och varit ute och tagit tid på hur snabbt vi går och springer och satt ihop i ett diagram, och nej jag sprang inte, det fick Josefine göra! haha :)  Så nu sitter jag och lyssnar på cover of the rolling stones med Dr. Hook (den låttexten är faktiskt rätt kul) och väntar på Jösta. För övrigt är dagen ganska lugn än så länge. Vi slutar tidigt så om det inte blir mer läxor idag så planerade jag att gå till stallet sen, time will tell!





-F

brist på respekt?

Jag blir så lack ibland. En av mina absolut bästa vänner har ganska svårt att läsa, hon tycker det är jobbigt o.s.v,  och en lärare hade frågat henne idag om hon behövde ett förstoringsglas för att kunna läsa? Vad är det för problem som folk har egentligen? Är det så jävla svårt att visa respekt för folk, bara för att någon kanske inte har lika lätt för något som en annan har? Och en lärare dessutom! Deras uppgift är att hjälpa folk, inte förnedra inför andra. Det tycker jag är värt att tänka lite på..






-F

en liten bit på väg

japp, jag har kommit en bit på vägen över klädsel till lördag! jag lägger in bilder på två klänningar jag väljer mellan, och på skorna jag ska ha :)

             

första klänningen är faktiskt finare än den ser ut, och jag vet att de blir helsvart.. men vafan :)  vilken är bäst?


måndag eftermiddag, och projekttid.

Ja shit, jag är sjukt kass på att uppdatera det här! Har just nu projekttid där vi ska skriva ett tal där vi ska tala om något från den romerska tiden med ett korrekt språk därifrån och blablabla. För övrigt går veckorna alldeles för fort. vi har hur mycket som helst att göra i skolan och all den lilla tid som finns efter skolan går åt till att plugga. Jag har funderat en hel del över om jag egentligen valde rätt linje eller inte? men jag antar att jag inte är den enda. Det lär nog bli bra till slut tror jag, och jag trivs otroligt bra i klassen! 
Såå, till helgens stora happening! Min kära faster och farbror ska firas med en 50-årsfest utöver det vanliga, med sjukt mycket folk! Det ska bli både kul och ja, jobbigt tror jag.. Samtidigt som det är kul att träffa nytt folk så har man så jävla stor press på sig att man verkligen MÅSTE sköta sig, och vara väluppfostrad och allt vad man nu ska va. Det känns obekvämt att inte veta vad man kan säga och inte säga till folk, för att man inte vet hur folk tolkar det. Men jag antar att även det löser sig :)  Mitt största problem nu är vad jag ska ha på mig! Förvånade? nej, det är inte jag i alla fall, haha. Beslutsångest till tusen! Om någon har något vettigt förslag får ni gärna tala om det, det kan behövas.



-F

RSS 2.0